Hockey-NHL-speltips

St Louis Blues – Colorado Avalanche

Match: St Louis Blues – Colorado Avalanche

Hej

Jodå, Tampa Bay och Florida klarade linan och löste över 1,5 mål i första perioden. Eller ja, Florida löste det. Oavsett vilket rättar vi spelet grönt till 1,83

Ny dag, nya möjligheter

Match:. St Louis Blues – Colorado Avalanche
St Louis har inte haft mycket att sätta emot under de två första matcherna när Colorado, och främst Nathan MacKinnon, lagt i ytterligare en växel. Avalanche leder serien med 2-0 och ytterligare en förlust för Blues ikväll skulle sätta hela säsongen på spel. 

Hemmalaget: St Louis Blues
Blues behöver mycket mer från sina offensiva krafter men allt börjar längst bak. Jordan Binnington har varit bra, riktigt bra stundtals, och har hållit siffrorna nere, om vi ska vara ärliga. Och även om Blues har varit tajta bakåt ibland måste de bli ännu bättre, frågan är om det går. De offensiva krafterna måste samtidigt hitta vägar förbi Avalanches mobila försvar. Frågetecken för Jaustin Faulk….

Bortalag: Colorado Avalanche
…som tacklades fult av Nazem Kadri senast. Ligan vill ha ett fysiskt möte med Kadri, vilket möjliggör för en längre avstängning än fem matcher. Dom kommer inom kort. Kadris bortfall är tungt men inte förändande för ett oerhört brett Avalanche-lag. Brandon Saad och Joonas Donskoi har visat framfötterna än så länge. Superstjärnorna Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon och Mikko Rantanen är i en klass för sig. 

Speltipset: Över 1,5 mål i första perioden
Blues behöver gå framåt lär försöka etablera tryck tidigt i matchen. Ju längre matchen lider desto mer lär tala för Colorado som “bara” behöver vänta ut hemmalaget. Än så länge har de inte producerat jättekvantiteter i första perioden, vilket de låga oddsen på övern i övriga två perioder visar. Men 1,87 hos Bethard på över 1,5 mål i första akten här lockar. Bäst för spelet är ett tidigt Avs-mål, men det känns som att ett tidigt mål kan bli bra åt varsitt håll.

Speltips: 1,87 hos Bethard på över 1,5 mål i första perioden