Vichyns

Sverige U20-Schweiz U20

Sverige möter Schweiz i premiären av JVM och vi har hittat en trevlig målskytteboost.

Sverige kommer den här gången till spel utan storstjärnorna Lucas Raymond och Alexander Holtz som av förklarliga skäl stoppas av sina NHL-klubbar. Då får istället spelare som Jonathan Lekkerimäki och Theodor Niederbach mer utrymme att skina och det är just dessa två herrar som vi hittat en kombinerad boost på. Att båda gubbarna nätar finns just nu till nio gånger pengarna på Betway. Under tisdagens träning gick dessa herrar bland annat i samma PP-uppställning.
Hela uppställningen: Helge Grans – Jonathan Lekkerimäki – Theodor Niederbach – Oskar Olausson – Daniel Ljungman.

Varför är det ett bra spel då? Jo för det första så är linan för Sverigemål över/under 4.5. Så de förväntas alltså göra fem mål eller mer hälften av gångerna. Kikar vi på oddsen att gubbarna ska näta så hittar vi Lekkerimäki till ca 2.50 och Niederbach strax under. Sen är återbetalningen inte superbra på just den marknaden, så vi kryddar oddsen till 2.65 på båda och multiplicerar med varandra. Då landar vi in på ca 7 ggr degen, vilket känns rimligt i mina öron. Båda spelarna nätade dessutom i genrepet mot Kanada, när laget förlorade med 3-4. Fun but not so fun fact. Niederbach sänkte oss i semifinalen av TV-Pucken med 02-orna, efter att ha snappat upp en lös puck med tio minuter kvar av matchen. Spelet hittas under Betway Boosts.

Utöver detta så förväntas Jesper Wallstedt att starta i kassen, samtidigt som både Edvinsson och Olsson missade tisdagens träning med skadekänning.

Speltips: Jonathan Lekkerimäki & Theodor Niederbach gör mål till 9.00 på Betway

Lets go Sverige!
// Timman