Vichyns

Tyskland-Kanada

Måndag & vi har ett intressant spel på matchen mellan Tyskland-Kanada i Hockey-VM

Lördagens hockey-stream blev väldigt lyckad. Tack alla som var inne och bidrog till god stämning och fina spel, trots att Sverige misslyckades totalt i matchen mot Danmark. Spelmässigt så blev det ett positivit resultat, då Tyskland och Schweiz fixade biffen.

Denna gång riktar vi blickarna mot måndagens möte mellan Tyskland och Kanada. Tyskland har inte stött på något större motstånd än. Utan dammade av Italien med 9-4 på en skridsko och tog Norge av bara farten (5-1). Det blir spännande att se vad de kan göra mot lite tuffare motstånd.

Kanada i sin tur såg enormt bleka ut mot ett ganska så bra Lettland i öppningsmatchen. De skapade extremt få farliga lägen och såg riktigt uddlösa ut. Vi rankade ned dem ganska kraftigt i den preview vi gjorde inför VM. Men riktigt så dåliga som de var i första matchen är de förstås inte.

I den här matchen kommer jag gå på Tyskland +2 til 1.79 på Unibet. Dels för att jag tycker att det skall vara närmre en +1 lina i den här matchen, men också för att Kanada möter USA söndag kväll, endast ett dygn innan denna matchen. Vilket är väldigt positivt för vårat spel. Här har ju väldigt svårt att se Kanada någonsin vinna med 3 mål eller mer. Lets go!

Speltips: Tyskland +2 (Asian HCP) på Unibet till 1.79

// Timman

Missa inte streamen på Torsdag, när vi följer Sveriges fortsatta resa. Vi startar klockan 18:00 på Twitch